Az alábbi zenei csomagokat alkottuk meg annak érdekében, hogy a konkrét elképzelésekhez átláthatóbb, és minél célzottabb lehessen a választás.
A teljes repertoárt a music boxok nem tartalmazzák. Igény szerint egyedi zenei csomagot állítunk össze. Ennek érdekében töltsd ki a főoldalon az Ajánlatkérőt!
1. variáció


Ez a csomag a latin jazzről szól. A teljes repertoárból kiragadva meg tudsz hallgatni néhány számot a JAG újragondolásában.
Kiknek ajánljuk?
Elsősorban olyan helyszínekre, ahol speciel a bossa novára rendezkedtek be. Olyan rendezvényekre, ahol a latin zene van a fókuszban. Éttermekbe, hotelekbe, fogadásokra, partikra, rendezvényekre.
2. variáció


Jazzfunk/jazzpop válogatásunkban megtalálhatók az örökérvényű funk és pop dallamok, valamint újabb slágerek funkys-jazzes feldolgozásban
Kiknek ajánljuk?
Tökéletes választás lehet partikra, fesztiválokra és egyéb rendezvényekre
3. variáció


Swing-jazz ballada válogatásunkban a legnagyobb swing és jazz ballada dallamok csendülnek fel jazztrióra hangszerelve, felidézve a swing korszak zenei világát.
+1 variáció
 

Háttérzene csomagunk a fenti csomagok egyvelegét tartalmazza. Itt lehetőséget biztosítunk a számok igény szerinti összeválogatására, illetve személyre szabhatóvá tesszük a csomagot.

Alkalmas lehet zenés vacsorákhoz, borkóstolókhoz, hosszabb fogadásokhoz, olyan rendezvényekhez, ahol a színvonalas élőzene tovább emeli az esemény színvonalát.
Scroll UpScroll Up